درمان صرع
دم‌نوش زنجبیل یکی از مفیدترین چای‌های گیاهی است که برای تسکین دردهای ناشی از بیماری صرع به بیماران توصیه می‌شود. برای تهیه این دم نوش لازم است یک قاشق چای خوری زنجبیل را با مقدار کمی دارچین و یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران مخلوط کرده و با 2 لیوان آب دم کنید.
بیماری صرع یکی از رایج‌ترین و شایع‌ترین بیماری‌های مغزی در جهان است که تا امروز بالغ بر 35 میلیون نفر را در کشورهای مختلف به‌خود مبتلا کرده است. با وجود آن‌که پزشکان و متخصصان زیادی در سراسر جهان برای درمان این بیماری تحقیقات و آزمایش‌های متعددی را به سرانجام رسانده‌اند اما هنوز درمان قطعی و حتمی برای این بیماری از سوی متخصصان طب رایج مشخص نشده است اما داروهای شیمیایی و طبیعی تسکین‌دهنده و کنترل‌کننده زیادی در جهان برای کنترل این بیماری وجود دارد. در این مطلب برخی از شیوه‌های طبیعی موثر در کنترل و درمان این بیماری را مرور می‌کنیم.

تنظیم ساعت خواب

به اعتقاد کارشناسان و متخصصان طب مکمل و جایگزین، تنظیم ساعت خواب بیماران مبتلا به صرع یکی از ساده‌ترین شیوه‌ها برای کنترل حملات صرع و افزایش فواصل بین حملات و تشنج‌های ناشی از این بیماری است. استراحت کافی، خواب عمیق و آرام از مهم‌ترین نکاتی است که در تسکین حملات بیماران مبتلا به صرع از سوی درمانگران توصیه شده است. به اعتقاد درمانگران طب مکمل بی‌خوابی از جمله موثرترین عوامل در تشدید حملات و تشنج‌ها در بیماران دچار صرع است.

هر روز چای زنجبیل بنوشید

دم‌نوش زنجبیل یکی از مفیدترین چای‌های گیاهی است که برای تسکین دردهای ناشی از بیماری صرع به بیماران توصیه می‌شود. برای تهیه این دم نوش لازم است یک قاشق چای خوری زنجبیل را با مقدار کمی دارچین و یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران مخلوط کرده و با 2 لیوان آب دم کنید. نوشیدن این دم نوش به مقدار 2 فنجان در روز برای تسریع روند درمان و تسکین مشکلات بیماری صرع مناسب است.

ترکیب آویشن و پونه کوهی

گیاه آویشن از دیگر گیاهان دارویی است که مصرف آن در میان مردم برای درمان بسیاری از بیماری‌ها رایج است. چای آویشن از دیگر چای‌های گیاهی است که برای تسکین دردهای ناشی از صرع و کاهش حملات آن بسیار مناسب است. برای تهیه این دم نوش بهتر است میزان مساوی از گیاه آویشن را با پونه کوهی مخلوط کرده و با 2 لیوان آب دم کنید. نوشیدن این چای 2 تا 3 فنجان در روز توصیه شده است.

تاثیر دارچین در کنترل حملات صرع

دم نوش دارچین و هل نیز از دیگر دم نوش‌های موثر در کنترل و تسکین حملات ناشی از صرع است. برای تهیه این دم نوش یک قاشق چای خوری دارچین را با 10 عدد هل و 2 لیوان آب دم کرده و پس از دم آمدن بنوشید.

این نوشیدنی‌ها را به سبد غذایی‌تان اضافه کنید

چای گیاهی بهارنارنج نیز از دیگر دم‌نوش‌های موثر در تسکین سردردهای ناشی از صرع است که برای تهیه آن می‌توان مانند دم نوش دارچین عمل کرد و به جای دارچین از یک قاشق چای خوری گیاه بهارنارنج استفاده کرد.دم‌نوش گیاه دارویی سنبل‌الطیب نیز یکی از پرفایده‌ترین داروهای طبیعی  برای درمان بیماری صرع است که به شیوه چای معمولی تهیه می‌شود.گیاه زوفا نیز از جمله گیاهانی است که بسیاری از درمانگران و متخصصان طب سنتی نوشیدن دم نوش، جوشانده یا عصاره آن را برای درمان سردردهای ناشی از میگرن، صرع و سردردهای مزمن توصیه می‌کنند.

دور این غذاها را خط بکشید

افراد مبتلا به بیماری صرع بهتر است از مصرف مواد و نوشیدنی‌های حاوی کافئین اکیدا خودداری کنند. درمانگران مکاتب درمانی مختلف نوشیدن چای، قهوه، نسکافه و انواع نوشابه‌های گازدار را برای افراد مبتلا به صرع جایز نمی‌دانند. این گروه همچنین استفاده از مواد خوراکی شیرین مانند قندوشکر و شیرینی‌ها را مناسب حال افراد مبتلا به صرع نمی‌دانند. علاوه بر این، توصیه شده بیماران مبتلا به صرع مصرف انواع غذاهای آماده، تخم مرغ‌های ماشینی و استفاده از انواع گوشت‌های قرمز، سس، گوجه فرنگی، بادنجان، عدس، سیب زمینی را کمتر در رژیم غذایی روزانه خود مصرف کنند.

این ویتامین‌ها را فراموش نکنید

بسیاری از داروهای شیمیایی که برای بیماران مبتلا به صرع از سوی متخصصان در طب رایج، تجویز می‌شود، جذب برخی از ویتامین‌ها مانند کلسیم و ویتامین D را در بدن دچار اختلال می‌کند. از این‌رو برخی از بیماران مبتلا به صرع با مصرف داروهای شیمیایی به اندازه کافی از مواد خوراکی که در وعده‌های غذایی خود مصرف می‌کنند، کلسیم و ویتامین D دریافت نمی‌کنند. به همین دلیل به این گروه توصیه می‌شود در رژیم غذایی خود توجه زیادی به دریافت میزان کافی از این 2 ویتامین داشته باشند.

حتما بادنجان بخورید

در طول روز حتما 20 دقیقه زمان برای پیاده‌روی در فضای باز و مناسب اختصاص دهید.

از استعمال دخانیات پرهیز کنید.

از میوه و سبزی‌های تازه حتما در 2 وعده غذایی خود استفاده کنید.

ازحضور در فضا یا مکان‌هایی که موجب تحمیل استرس، فشار عصبی و اضطراب به شما می‌شود، خودداری کنید.

از خیره شدن به صفحه تلویزیون یا منابع نور به‌مدت طولانی پرهیز کنید.

در وعده‌های غذایی خود به‌طور ویژه از بادنجان استفاده کنید.



خواص بادمجان در درمان بیماری صرع

تحقیقات جدید نشان می دهد که بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است و در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد. بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می‌باشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.
مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوب برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
ـ بادمجان را حتما به حالت کاملا رسیده باید مصرف کرد، زیرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماری‌ها می‌شود.
ـ بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
ـ بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب بر روی عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند.
ریشه بادمجان و شاخه‌های خشک شده و برگ‌های آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و می توان برای درمان انواع خونریزی‌ها استفاده کرد.
ـ بادمجان پاد زهر خوبی برای مسمومیت‌های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
خوردن بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز کرده و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می‌دارد و نیز برطرف کننده یبوست نیز هست.
ـ برگها و پوست سیاه بادمجان اگر جوشانده شود، این جوشانده درمان اسهال خونی است. همچنین جوشانده ریشه بادمجان در درمان بیماری آسم موثراست.
گفتنی است، بادمجان مقوی معده است. آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین داروست و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید چند بار در روز آن را با این آب بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد.
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر قرار داد تا نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شکر قهوه ای اضافه کرده و آنرا هم بزنید و بنوشید.
بادمجان دارای آلکالوئیدی بنام سولانین Solanine است که ممکن است در معده‌های ضعیف ایجاد آلرژی و مسمومیت کند.
شایان ذکراست، بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی که بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد، زیرا بیماری آنها را تشدید می کند. این اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و یا سرکه پخته و سپس مصرف کنند.

این بیماری که به علل مختلفی مانند ضربه و فشارهای وارده به مغز و سایر آثار دیگری از قبیل تومورها و ناراحتیهای انتقالی اندامها و غیره به وجود میآید، دو نوع مهم آن جلب توجه می نماید 1- صرع نوزادان 2- صرع بزرگسالان به نام صرع بزرگ که هر دو دارای اهمیت مخصوص به خود می باشد و بحث علمی آن بیش از این در اینجا مقدور نیست.

بطور کلی پرهیز در این مورد کامل می باشد زیرا ناپرهیزی خود باعث تجدید حملات صرع و تشدید آنها می گردد از جمله: چیزهای سرد و حمام زیاد چیزهای ترش، لبنیات، میوه های تر، ماهی، مرغابی، کرفس و غذاهای چرب و غلیظ و گوشت حیوانات بزرگ مثل گاو، شتر و کلم، شلغم، قمری، ترب، سیر، پیاز، باقلا، عدس، فلفل، خردل، تره، کاهو، گیشنیز را نبایستی مصرف نمود و بی خوابی مفرط و خواب روز در حال پری شکم و خشم و غضب و غم و اندوه و آواز بلند و رعد و برق و اسب سواری یا موتور سواری و سواری بر وسایل تندرو که زمین را در زیر پای خود ببیند مثل نشستن در اتومبیل که شیشه هایش پائین باشد که مصروع بتواند از آن به خارج نگاه کند و زیاد خواندن کتاب و روزنامه و کثرت جماع و قرار گرفتن بر بلندیها مثلا پشت بام، بالای کوه و تپه و همه وهمه زیان آور است. سرمای شدید، گرمای شدید، نشستن در مسیر باد، و رفتن بر بلندیها و دیدن اشیاء خیلی براق و گردان روشنائی زیاد و بوی گوگرد، قطران، قیر و نیز دیدن آبهای روان، دیدن آتش شدید، نشستن در مهتاب، بوئیدن چیزهای بدبو، خوردن زیتون، پنیر، و زیاد خوردن ماهی و جگر نیز بپرهیزند، نیز باعث عود حملات صرعی می شود این مبحث که با تغییرات کمی تکرارشد اهمیت پرهیز را می سازند. این بیماران بایستی پس از 3 ساعت از صرف غذا به خواب روند و استراحت کنند، بوئیدن پودینه، دارچین، زیره و انیسون به طور مرتب و همچنین پاشیدن داروهای فوق روی غذای روزانه مصروع بسیار مؤثر می باشد. پودینه 15 گرم دارچین 5 گرم زیره کرمانی 10 گرم همه را نرم کوبیده کمی از آن روی غذای روزانه بیمار بپاشید.

از جوشانده عودالصلیب یا چوب حیات به جای آب بنوشند و بعد از خوردن غذا بلافاصله نخوابند.

داروی ترکیبی آماده جهت درمان بیماری صرع

در تمامی مراحل درمان برای تعادل مزاج بهتر است داروهای ترکیبی ( منضج ) و داروهای مکمل گیاهی مؤثر و آزمایش شده جهت درمان قطعی تمام بیماریهای معرفی شده موسسه را دریافت کنید.

عزیزان می توانید از(طب سنتی,طب مکمل,زیبایی پوست,حجامت,زالو درمانی,درمان بیماری ها, گیاهان دارویی,مکمل,داروهای گیاهی,نسخه های گیاهی سنتی) بهرمند شوید